contacteer mij

Gijs van der Ven

Aanvraagformulier

Ik ben deze dagen zeer bezig. Tevreden, voel vrij om me te contacteren. Ik houd van te weten waar u van bent, en wie u bent. Als u weet wat niet ik, of waar ik mijn informatie van krijg, enkel vragen! Dank! Als u zich bij de club aansluiten, tot de bovenkant wilt gaan en klikken op „treed nu toe“ om een vriend toe te voegen. (u zult een vrije rekening moeten hebben. Gelieve te lezen onze Privacybeleid en Gebruiksrechtovereenkomst voor details.)

Voorhamervergelijkcentraal is een Nederlandse taalclub, of metaalbewerkend en hamerend voor voorhamers. Wij hebben uit de hele wereld leden. In onze club zijn er drie categorieën: mensen die hebben gebouwd, gebruikt of van plan geweest om een voorhamer te bouwen, en mensen die willen leren om te bouwen. De club omvat ook een boek met artikelen op voorhamerbouw en een kleine sectie over hoe te om voorhamers met andere hulpmiddelen (als handhulpmiddelen, boren, enz.) te maken. Wij hebben ook een forum, waar wij alle verschillende onderwerpen met betrekking tot voorhamerbouw bespreken.

Ik ben altijd gelukkig te helpen en zal om het even welke vragen beantwoorden u kunt hebben!

Zou ik dat u het Contact me verbinding op de linkerzijde kunnen voorstellen gebruikt? Het staat me toe om u naar de pagina op deze blog te sturen om u direct te bereiken. U zult al mijn contactdetails daar vinden. Ik zal nooit spam of uw e-mailadres verkopen!

Als u een andere vragen hebt of de suggesties hen op de commentarensectie gelieve te verlaten en ik zal hen beantwoorden. Als u in Nederland bent en meer over voorhamer I zou willen kennen gebruik toen stel voor ik u van de eerste post op deze blog begint. Ik adviseer u die posten leest. U zult een idee over de basiseigenschappen van de voorhamer krijgen die ik in mijn video's gebruik.

Ook als u meer van mijn video's wilt controleren die ik u let op mijn video's op YouTube heb voorgesteld:

U kunt op mijn eerste twee video's hier letten (Nederlands en Engels) en dan de verbindingen in elke video klikken om naar de overeenkomstige posten te gaan.

Openingstijden