Over Gijs

Gijs van der Ven

Ik heb heel wat ervaring omdat ik dit meer dan 15 jaar heb gedaan. Het begon als hobby en is gegroeid om voorhamers, de bouwuitrustingen en veel andere dingen te omvatten ik nooit zou nagedacht hebben anders doend. Ik denk dat het groot een deel van iets is te zijn die me een goede schop in het uiteinde geeft.

Er zijn daar heel wat voorhamers, maar van wat ik houd is iets die in een redelijke hoeveelheid tijd, iets kan worden gedaan die meer functioneel zal zijn, dat u zal helpen efficiënter zijn. Ik geloof die de manier ben te gaan als u in voorhamers geinteresseerd bent. De reden die ik deze blog is omdat ik gewerkt=heb= met dit type van materiaal voor zeer oud heb gekozen, in het verleden de twee decennia. Ik heb vele uitrustingen helemaal opnieuw gemaakt en ontworpen vele voorhamer bouwt. Ik begon dit als hobby te doen en het is niet alleen over het project, maar ook over wat ik aan mijn studenten, vrienden en verwanten moet tonen. Ik houd ook van mijn vaardigheid als bouwer te tonen door hen te tonen wat ik heb gedaan.

Jongeren

Toen ik school in 2003 beëindigde, besliste ik mijn eigen winkel te beginnen en het werd mijn hartstocht. Mijn hartstocht heeft lood me om een internationale waaier van voorhamerdelen te bouwen.

Alle foto's en video's die op deze website worden getoond zijn slechts voor verwijzing en moeten niet voor enig doel buiten privé-gebruik worden gebruikt. Gelieve te geven om het even wat op deze website niet heruit, is het mijn persoonlijk en intellectuele eigendom. Deze plaats is slechts voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, om het even welk commercieel gebruik is belemmerd. U kunt verbindingen aan deze plaats aan blogposten, overzichten, of nieuwsartikelen slechts posten. Deze plaats kan niet in om het even welke vorm worden gereproduceerd, die zonder toestemming, in enig formaat omvatten. Alle auteursrecht en handelsmerken blijven het bezit van hun respectieve eigenaars. Als u een bedrijf bent, wordt u toegelaten om met deze plaats te verbinden, maar u wordt niet toegelaten om eender welke bevatte te kopiëren informatie over deze plaats. Al informatie is origineel en gecreeerd door me.

Mijn vader altijd vertelde zorgvuldig me om met wapens te zijn, en de waarheid is: u zou niet te dicht moeten worden. Vooral wanneer er een kanon is, tenzij u weet wat u doet. Zo als u een videospelletje, of iets in die aard speelt, veilig ben. In de videospelletjewereld hebben wij heel wat wapens die in de wildernis lange tijd zijn geweest, en er is meer geen dergelijk ding zoals a'safe kanon. Uiteindelijk, gevaarlijker het wapen, is krachtiger het. Bijvoorbeeld, het sluipschuttergeweer. Het sluipschuttergeweer is enkel als een pistool. In feite, is het veel meer krachtig, aangezien het werkingsgebied groter is. Het is een goede zaak dat wij goede sluipschutters hebben. Zij doen heel wat goed werk. Zij zorgen ervoor zij het doel zo hard raken aangezien zij kunnen. Zo, zijn zij goed voor dat. Maar zij zijn niet werkelijk als een geweer. Als ik een voordeel wil hebben, zal ik een beetje meer gelukkig zijn en zal een geweer gebruiken. Of misschien scoped a versie van een geweer, maar ik ben niet dat slecht bij uit het scoping van doelstellingen.